Jagtet rundt i Føtex

 

Er stadig rystet efter et ret så voldsomt verbalt overgreb der fandt sted nede i Føtex tidligere på aftenen.                                                                                                        Jeg opdagede for et par dage siden at Han har været inde på bog og ide og ved min bog skrevet en anmeldelse blandt andet skriver han at man skal boykotte min bog.        Da jeg så ham nede i Føtex gik jeg hen til ham og bad ham slette det han havde skrevet på siden.                                                                                                              Manden jagtede mig igennem butikken alt imens han råbte vildt højt en masse uforskammede sætninger efter mig, spyttet løb ned ad munden af ham af raseri.            Jeg forsøgte at gå væk fra ham, men han fulgte bare efter.                                      Mandens høje tilråb havde fanget mange kunders opmærksomhed  og flere opsøgte mig følgende for at tilbyde at følge mig hjem i bil og andre sagde de gerne ville vidne hvis jeg havde brug for det. Der vare flere børn som følte sig utrygge.                              Manden vendte tilbage og henvendte sig til mig men blev hurtigt smidt væk af kunder og medarbejdere, de talte om at ringe efter politiet men det blev ikke gjort.                      Jeg valgte at gå hjem alene, havde brug for ro og var ikke bange for at møde ham, ved jo hvem han er og det gør i også mine skønne trofaste læsere.                                        Der havde ellers været ro på i  et par måneder tror jeg, hvor han er gået forbi mig uden at sige noget.                                                                                                                    Ringede naturligvis til politiet da jeg kom hjem.                                                                  Min Sofie og jeg tar på mini cruise til Oslo i morgen, til turen fik jeg købt en kuffert som jeg nær havde glemt i Føtex fordi jeg var helt ude af den.

Må hellere få pakket kuffert, heldigt at Helena og Nikolaj har tilbudt mig at de vil køre os til Dampfærgevej hvor skibet Crown Seaways ligger til kaj.

                                                              Ditte henter Maya når hun får fri for arbejde og kører hende hjem til søster som passer hende til jeg er hjemme igen.

Pas godt på jer selv og hinanden <3

Kærligst Helle

 

 

4 thoughts on “Jagtet rundt i Føtex

 1. Hejsa søde

  Kan man købe din bog ” En, som bare er der” billiger af dig?
  Rigtig god tur til norge.
  Og godt nytår
  Knus Ulla

  • Ja og jeg skal alligevel bestille flere i dag og det vil glæde mig meget at du læser den min skat <3 <3 <3

 2. Kære Helle. Jeg håber du når at læse denne kommentar, inden vi ses den 3.4.24. Jeg har også sagt til dig i flere år, uden at få gjort noget ved dette købt din bog. Er det en bog eller 2 bøger, som du har fået udgivet, om dit tidligere misbrug ?. Kan du signere den og så medbringe den når vi ses på Dalle valle den 3.April 2024?. Knus og hvad koster den og kan jeg betale den via mobilpay?. Du kan anmode mig, når vi ses . Knus Neel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.