13 December. Fint skal det være.

Op og gøre rent.                                                                                                                  Ditte havde brug for sin mor så hun og lille C ville komme hjem til mig.                            Desværre havde hun glemt en anden aftale, så vi venter til en anden dag.                      Men jeg fik ordnet min lille hytte så det var jo godt hun fik mig op på dupperne.                Maya og jeg vasker tøj, så hun får god motion.                                                                 

Nå men sådan ser det ud inde fra min have, min nabo hygger sig med at genere mig med det hegn som hun flåede ned.                                                                                     Det er til at grine af men “Hold K… Hvor er det grimt og meget barnligt.

Parken er utrolig smuk, den kommer jeg til at savne den dag jeg får en ny lejlighed, men så kommer der helt sikkert noget andet jeg vil elske, sån er livet jo.                                   Snart skal jeg se fodbold, så har lige bagt marmor muffin med valnødder.

Mums siger jeg da bare, de er lækre.                                                                                  I morgen eftermiddag har jeg en læge samtale igen på Kas Ballerup og i morgen aften er jeg inviteret til julefrokost hos natteravnene.

Så er der fodbold 🙂

Bedste kærlige hilsner fra mig til dig <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.