15. December. I morgen er der atter en dag

Desværre var jeg nød til at aflyste julefrokosten med natteravnene i går.

Ingen gevinst fra klasselotteriet men den løber jo fra den 15 – 19. så  har lige nogle håbefulde dage endnu.                                                                                                        Energiforladt, træt, ugidelig er stikordene fra i dag.                                                            Polle har været til kaffe og hjemmebag, fik også min risalamande og kirsebærsovs med hjem. Maya og jeg fulgte ham på vej her til aften.                                                              Min skønne nabo Lena kom med lækker varm lasagne, Lena forstår at forkæle mig.         Desværre ses vi ikke så meget og om sommeren er hun og familien i sommerhus det meste af tiden. Lena og familien betyder rigtig meget for mig. De vil blive savnet.

Jeg har lige skrevet en ansøgning om bolig igen for Maya og jeg har brug for en et plans lejlighed / Senior bolig og ikke en lejlighed hvor Maya ikke kan komme ud  og ej heller et rækkehus med trapper.

                                                                                  På Onsdag skal jeg på Psykiatrisk hospital igen, denne gang til Socialrådgiver, sygeplejerske og læge. Socialrådgiveren vil hjælpe mig omkring bolig.                            Kære trofaste læsere, tusinde tak for at i  følger mig hvilket er en stor støtte og opmuntring.

Min aften slutter snart, jeg vil hoppe under dynen se lidt fjernsyn og sove tidligt.

Sov godt <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.