18 års fødselsdag <3

Mig og fødselsdags barnet Chanell, hun er en skøn dejlig pige <3.

Så smuk en fest, jeg hyggede mig virkelig. Det var ikke så mange Ditte og jeg kendte men vi hang også sammen som ærtehalm.

Dejligt at hygge med søster ved sådan begivenhed. Der var en super dejlig stemning, glade og tilfredse gæster, lækker mad  kage og kaffe og masser af  vin sprut øl og sodavand. Der manglede intet.   Susan og hendes kæreste Carsten havde virkelig gjort et godt, stort og vellykket  arbejde.

 

Vi var næsten 40 gæster og middagen blev indtaget i et stort telt, herren på fotoet til højre, var en meget underholdende hyggelig rar ung mand med en skøn humor.

 

På foto til venstre Lucas, Sanne og Pedes søn , til højre Elias min Niece Susans søn .     Foto til højre er naturligvis   min søster Sanne og hendes datter, min niece Susan.

 

Efter maden var der levende musik, fra familie medlemmer, det var fantastisk godt men vi måtte desværre gå midt i festlighederne for Ditte skulle videre.

 

Vi forlod selskabet ved 22 tiden, havde virkelig haft en dejlig aften <3

I dag nyder Maya hinandens selskab jeg har stegt frikadeller, vasket to maskiner tøj og så ikke rigtig andet. Tænker lidt på min egen 60 års fødselsdag, har skrevet navne på mine tætteste og indtil videre er jeg oppe på 38 gæster 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.