2 – 3 December

Jo Vist havde vi en skøn dag i går, den var bare alt for hurtigt overstået og det jo fordi at det mest af tiden foregår i køkkenet og når jeg så endelig får sat mig og vi har  spist,  er der trætte børn som skal hjem i seng.                                                    Der var masser mad ,chips og slik tilbage.                                                                    Jeg have hængt 4 jule sokker op i gangen en til hver af børnene som kom.            Havde lavet en kylling i airfryeren og en i alm ovn, den som var stegt i airfryernen var mest saftig sprød og mør.                                                                                          Børnene var begejstrede for min fine julestue som de naturligvis godt måtte røre og lege forsigtigt med.. 

Jeg kom desværre først i seng ved 3 tiden i nat, snakkede i telefon og ryddede op efter mine gæster.

Så derfor sov jeg også længe i dag og da Maya og jeg havde været på tur kom  Ditte hjem og satte Chiara af da hun skulle bage brunekager sammen med mormor.                Jeg havde også spurgt Helena om jeg kunne låne Annabell men de havde andre aftaler.                                                                                                                                  Jeg skyndte mig at lave brunkage dej, sætte den på køl og så gik Chiara og jeg ned i byen for at handle lidt.                                                                                                        Da vi kom tilbage og skulle bage brunkager var dejen ikke til at arbejde med, den smuldrede. læste om hvad jeg havde gjort forkert og det kunne være for meget potaske eller at smør / sukker blandingen havde stået og kogt hvilket desværre var tilfældet.         I stedet for fandt jeg modellervoksen frem og legede med det i stedet for.

Ditte kom med Macdonalds mad til os, herligt.

Nu er det snart tid til håndbold, og jeg skal pakke for i morgen tidlig kommer min Niece Sandra og henter mig og Maya så vi sammen  kan køre hjem til Lillebror.                        Maya og jeg overnatter hos ham  på ubestemt tid.

Jeg har planer om at nå bage en kage til i morgen også så slutter nu så tiden ikke løber fra mig.

 

 

 

Rigtig dejlig aften til jer alle <3 <3 <3

                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                                                          

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.