2 Påskedag og gamle minder

Anden påskedag fortsætter fejringen af Jesus’ opstandelse. Den dag mødte han igen sine Disciple og fulgte dem igennem livet.

Jeg mindedes mine mange påskefrokoster hos min far, der var altid snaps øl, masser og vin, der manglede aldrig noget. Røget ål, flæskesteg, frikadeller, æg og rejer, fiskefilet, varm leverpostej, tre slags sild, ost frugt og en masse tilbehør. Jeg har temmelig sikkert glemt noget.
Tror aldrig at jeg oplevede en af helligdagenes festligheder uden at blive PISSE FULD og fik som regel også lavet drama og uvenskab speciel i mit forhold / ægteskab som så endte med vold/ ballade når vi kom hjem igen.
Jeg kom altid i fine kjoler og make up, så brandgodt ud.
Gik derfra med krøllet tøj, Mascare der løb ned af kinderne, blandet med tårer, ulykkelig og skrækkelig fuld.
Far gav altid en taxa hjem, men fortrød altid hvad han havde givet dagen efter.

Meeennn min påske har været hyggelig.
Sov til kl 11.DET VAR TIDLIGT 🙂 Har fået ordnet en masse husligt og vasket tøj.
Min påskemad har været knækbrød med Torskerovn, mayo, citron og revet peberrod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.