22 og lille juleaften

 

Ditte, Chiara og jeg var i går en tur til København  for at hente en pakke og handle. Jeg nåede kun lige hjem før Helena hentede mig og Maya. Sammen kørte vi op til Birkholm kirkegård og satte juledekorationer hos mine forældre, Mickey , Tiny og min storebror Johnny.

Et lille jule foto af Mickey, han er stadig i mit hjerte og vil aldrig blive glemt.

Hjemme hos Helena og familien blev der holdt juleaften,  Der var simpelthen alt hvad som hører sig til. Dejlig mad, flæskesteg, And, brunede og alm kartofler, hjemmelavet rødkål, franskekartofler, risalamande, slik, og  kage. William skal være hos sin far juleaften, så dagen blev fejret for ham og det var kun William der fik sin gave af mig, Annabell og Sofie får deres i morgen når vi fejrer julen  hjemme hos min søn Jimmy og familie i Esbjerg.

Helena kørte mig hjem igen om aftenen, jeg havde virkelig nydt dagen sammen med alle børnene.

 

Helle sov sent.

I morgen tidlig ved otte tiden bliver Maya og jeg hentet af Mario, Chiara og Ditte. Helena, Nikolaj, Sofie og Annabell kører i egen bil .

I dag stod jeg tidligt op for der var så meget jeg skulle nå.                                                    Stod i en kilometer lang kø nede ved testcentret i byen, såå koldt et snevejr. I tre timer stod jeg i kø, internettet var gået ned i hele Danmark så det var umuligt  at finde personlige oplysninger på borgerne. Folk gik hjem  men jeg blev i køen.

Så har jeg ellers haft travl med at handle, stege frikadeller “Til turen i morgen gå tur sammen med Maya, pakke tøj, vaske og pakke lidt gaver ind.

Glemt at spise naturligvis 🙂

Om lidt skal Polle komme og drikke kaffe, vi skal udveksle julegaver så jeg må hellere blive færdig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.