5 års ædruelighed

I dag er det 5 år siden at jeg sad i misbrugscentret Kagshuset sammen med min daværende behandler Anita.

Husker tydeligt mine voldsomme tømmermænd. Der var meget at kæmpe for og så meget at kæmpe imod. Jeg var meget lille bitte hver gang jeg sad der, fyldt med skyldfølelse og ingen håb for fremtiden, var kun en lorte mor som mest af alt havde lyst til at forsvinde fra jordens overflade som utallig gange var forsøgt. Havde så ondt af mig selv. Mine to ældste børn havde vendt mig ryggen og havde ingen kontakt med nogen af mine 7 børnebørn. Ditte blev ved min side.

Det var en svær beslutning og starten på en lang rejse som ingen havde troet på at jeg kunne fuldføre heller ikke mig selv.

Men 5 år senere….

Min dag har jeg fejret på Bakken sammen med min ven Jørgen han og jeg har kendt i  ca 25 år.

En virkelig hyggelig aften vi fik og jeg sørgede naturligvis for at der kom flag på bordet.

Vi besøgte en del spillehaller og det sidste sted vi gik ind brokkede jeg mig over at  en  “Hel hær af spille glade gæster kunne tillade sig at optage flere maskiner på en’ gangen. Det blev ikke vel modtaget. Vred lagde jeg en mønt i en af de få ledige automater…….. “Haløj !  Ud kom der 300,¨- kr.

Fedttttt for så havde min bakketur været gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.