Onsdag og kristi himmelfartsdag


Vi gik tidligt til ro i aftes, klokken var kun lidt over 21.
Det hjalp jeg er mere frisk i dag, men for pokker det er hårdt at være mor til en lille valp, har ingen erfaring, så det er noget af en udfordring og opgave.

Ønsker at give Maya det bedste, så i går søgte jeg hjælp fra en af pigerne fra Bosniske gadehunde. Blandt andet så skal jeg ikke gå så lange ture med Maya men flere små ture for ikke at overanstrenge hendes eneste forben.

Jeg missede posten med legetøj og transporttasken fordi vi lige præcis der’ var ude og gå , men heldigvis tilbød både Birgit og Helena deres hjælp.

Min veninde Lisa var her i går formiddags, jeg havde bagt snegle.
Var stadig frustreret, forvirret og derfor ikke særlig social.
Lisa er meget forstående, hun kender mig jo.
Vi gik en tur i parken sammen med Maya, det var hyggeligt.
Da min Lisa var på vej ud af døren kom mine kære Helena og de to små, en dejlig overraskelse men Helena mærkede hurtigt at jeg ikke var som sædvanlig.

Vi fik et par hyggelige timer trods alt og senere kom de forbi med min pakke, herligt.
Mor blev meget glad.

En sidste tur i parken sammen med min nabo og veninde Linda og hendes lille Chihuahua som Maya er forelsket i.

I dag er det kun mig og Maya <3 <3 <3 . Små ture og træning i at hun kan være lidt alene. Jeg har fået en mail fra en agent som som fandt mig på Oneline casting. Hun syntes at jeg passede perfekt en i en dokumentar film om en sag. Optagelserne skulle foregå i Viby og arbejdet lød på to dage for 500. Det blev naturligvis et pænt nej tak. I morgen kommer Mario og henter os, vi er inviteret hjem til Milos fødselsdag. Det vil jeg glæde mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.