6 år ædru <3

“Jovist, I dag er er det 6 år siden at behandleren i misbrugscentret ” Kagshuset” Sagde til mig at det var tid til at jeg blev voksen.
Så nu tar’ jeg hul på mit syvende år.

Ditte kom en tur hjem til mig før hun skulle på job. Dejligt <3 Fik skøn kvalitets tid. Søster og jeg mødtes ned i Big, vi havde sat dagen af til hinanden. Det var ganske hyggeligt, nød hinandens selskab, spiste på Cafe a og shoppede en meget lille smule. Jeg fik en Doggie bag med hjem. Spiste som en mus af min spagetti bolognese. Gider ikke på "Dalle Valle, forstår slet ikke at det er åbent når gæsterne bare kan stå med hoved, snot og ærmerne nede i boksene og ta' for sig af retterne. Ad. Min dag har været skøn <3 Vi glemte desværre at få taget et "søstre foto Øv, men så ringede jeg og sagde at hun skulle ta' et i toget.

Smiler til hver og en’ jeg møder på min vej, for snart ser vi alle triste ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.