8 års ædruelighed <3 <3 <3

 

 

Først en god tur sammen med min lille skat i parken, så cyklede jeg på kirkegården hvor jeg tydeligt kunne se min niece Bettina havde været og passet haven for mig, nøjj hvor blev jeg glad. Bettina besøger min bror Johnny lille fine gravsted hver eneste dag, så jeg havde spurgt om hun ville vande for mig da solen stod på sit højeste.

                                                                Derfra cyklede jeg ned og handlede røde roser til Helena og noget pålæg så vi kunne spise frokost sammen. Købte også et par smukke Asters til mor og far.                            Det var kvalitets tid jeg fik sammen med min Helena og lille Noah, Annabell  var også hjemme vi  legede med sand. Mor havde også hjemmebagt gulerodskage med naturligvis. Det så dejligt at sidde med mit lille ny barnebarn, han er såå lækker.

                                                                                 Så afsted igen, fulgtes noget af vejen sammen med Helena og børnene, de skulle ned og handle.                                                                                                                          Jeg cyklede tilbage til kirkegården, gravede blomsterne ned, satte en lille pyntefugl og tændte et lys.                                                                                                                    Havde virkelig svært ved at styre min cykel, begge cykelkurve var proppet med varer og det stormede , jeg slingrede vildt og fyldte hele cykelstien for var så usikker.  Hjemme igen og nu render jeg frem og tilbage med vasketøjet nede fra kælderen  sammen med Maya.

I dag er det 8 år siden at jeg blev ædru så nu går jeg ind i mit niende år. Synes at tiden er gået meget hurtigt. Klapper mig selv på skuldrene. Dygtig pige.

Meget dygtig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.