Aldrig i livet

Første stop, Hvidovre Hospital Analfysiologisk Ambulatorium.Her fik jeg Mit første møde med ny ven
” Peristeen Transanalirrigation.

Special sygeplejersken Inge undersøgte mig, hvilket jeg slet ikke var forberedt på. Konklusion :
Muskulaturen af anus er total defekt.
Den her ” Vandpumpe ballon” kan være min sidste løsning før Stomi.
For pokker, den trak tårer. Jeg vil hellere dø end at leve med sån’ en.
Om en måned skal jeg til samtale med overlægen som opererede mig de sidste mange gange. Jeg håber at han kan tilbyde mig endnu en operation, eventuelt indoperere en Stimolator med tilhørende fjernbetjening.
Jeg glemte igår at nævne at min “blære er faldet ned, men det er nok fordi at min læge ikke nævnte det som noget problem. Det gjorde til gengæld speciel sygeplejersken i dag. Såååå nyt besøg hos gynækolog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.