Alle Helle’s børn

Mickey, Liva og Jeg fik en dejlig nat, sov virkelig godt. Vågnede op til to små englebørn som skiftevis kravlede ned til mig under dynen,vi elsker at putte men kun til kl 8, så var der liv, glade dage og morgenmad. Min Sofie har et stort sove hjerte ganske som mormor og hun sov lige til de unge var hjemme igen. En potte med smukke lysserøde roser jeg fik i gave som skal hjem og bo i min have. Helena kørte trætte mor hjem.

Hmmm undrer mig meget over hvordan jeg selv klarede at være enlig mor til 3 børn, da Jimmy var 13 år og teenager, Helena var 1 og Ditte lå i min mave. Puhhaaaa …

Sidder i min seng under dynen med en god kop kaffe, det er sååå meget luksus.

Mickey og Liva ligger totalt udmattede i deres små kurve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.