Alt for børnene <3

 

Var alt for træt til at skrive i går, men manglede også tiden til det.                                  Jeg kan slet ikke huske hvad jeg lavede før Annabell kom hjem til mig ved 16 tiden. Men tvillingerne  kom ud på græsset og hjalp mig med at gøre badebassinnet klart så de kunne bade sammen med Annabell.                                                                            Pigerne havde det sååå sjovt og Helena blev hos mig en times tid før hun tog ned til byen for at mødes med Nikolaj.

 

 

 

Pigerne gik rundt i gården, spillede, og indsamlede penge og slik fra naboerne. Et stort hit 🙂 <3.                                                                                                              Aftensmaden foregik her inde hos mormor også sammen med tvillingerne og mor Lena. Kylling nuggets, hot wings og pomfrits. Vi havde det virkelig hyggeligt.                              Pigerne tog et aften bad i bassinnet og en is. Det blev sent 21.30 før pigerne sagde godnat, tiden gik såå hurtigt .Belle sov først klokken 23  vi lå og rimede imens der faldt popcorn i sengen.                                                                                                        Maya puttede sig helt op ad Belle hele natten, det var såå sødt.                                  Belle vågnede allerede kl 07 i morges.                                                                                Efter min morgenkaffe og et par skefulde yoghurt ( Annabell)  pakkede jeg en lille skovturs taske og så gik vi ned i parken .                                                                           

Igen i dag fik jeg kvalitets tid sammen med min Helena, hun havde virkelig svære plukveer som varede meget længe så vi tænker at baby snart kommer til verden.             Jeg bagte drømmekage og Vi sluttede eftermiddagen af med at tage sammen ned i bymidten for at handle. Der har været lidt nabo drama her på grund af en parasol som skyggede for nogle solcelle lamper, jeg troede kun at det var noget som skete på tv. Ejjjjjj hved du nu hvad !!!!                                                                                                  Er så træt nu at jeg ikke kan hænge sammen.                                                                  På grund af den varme asfalt har Maya ikke været ude og gå siden i formiddags da vi var i parken.                                                                                                                        Skulle havde været til Banko sammen med Therese men måtte aflyse.                            I går kom der en voldsom blæst som kastede min store tunge parasol hen på mit græs så den lå i flere stykker og fyldte hele plænen, men i dag hjalp Therese og Lena mig med at samle den igen.                                                                                                      Jeg kan godt selv høre mine ord, at det har været nogle vilde dage men hvornår er det ikke det.

Kærlige hilsner fra mig <3 <3 <3

 

.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.