Alt for mine små kyllinger

Jeg løber hurtigt igennem i  aften, for er nød til at hoppe ind i seng om lidt.                      Straks efter at Maya og jeg havde været på vores formiddagstur skulle jeg ned i Lidl og købe gaver til  Banko spil  i bebyggelsen sammen med en af naboerne Susanne. Det var meget vi skulle finde på, 10 spil af en række, to rækker og hele pladen, flotte gaver det blev. Bagefter cyklede vi hjem og drak kaffe hos mig. Mario skrev om jeg ville passe Chiara her til aften og det siger mormor ikke nej til. Synes ikke at hun skal vækkes senere, så hun bliver her under min varme dyne til i morgen Efter kaffen cyklede jeg igen ned ved St hvor min tandlæge også bor.                                                                    Tænk engang jeg kunne nøjes med en tandrensning og en forebyggelse af paradentose.                                                                                                                        Handlede ind på vejen hjem for havde ikke noget særligt til Chiara.                                  Mødte Ditte da jeg var på vej ud at gå, så hun gik med rundt med Maya.                        Ditte var kommet for at besøge mig, hun anede ikke at Chiara skulle komme så hun blev ikke så længe.                                                                                                              Chiara og jeg spiste aftensmad sammen, legede og puttede.

 

I dag har jeg bagt gulerodskage med mandler og rosiner,  i går aftes rosinboller.             Klokken er snart 22  og nøjjj hvor det bliver dejligt at putte mig ind til mine to små piger. Jeg vil ønske jer alle en dejlig behagelig nat, jeg skal som sagt tidligt op med Chiara for Mario henter hende klokken 08.                                                                                           I morgen aften skal jeg gå natteravn, ingen andre planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.