Alt ville være anderledes

Da jeg vågnede var dagen lys og  Paul kom til kaffe og lagkage         det kan han godt li’ men den blev hurtig smattet af varmen, vi sad på terrassen , det var tydeligt at paul ikke havde det godt, så da han ikke kunne sidde her mere, fulgte jeg ham over til bilen. Den rollator er måske god at ha’ men han har for mange smerter i benene. Paul kører stadig i bilen, jeg kan sagtens forstå ham .

I aftes sendte Forlagschefen for Mellemgaard Kaj Sørensen en kontrakt som jeg har underskrevet og returneret.

Blev desværre ikke helt færdig med manuskriptet i aftes og det er svært at flytte fokus lige nu.

Jeg føler mig paranoid og deprimeret, lyset slukkede da jeg følte mig ignoreret og afvist, af nogle ubetydelige naboer. De snakker dårligt om mig bag min ryg.

Jeg prøvede at skjule mine følelser fra Ditte, men hun gennemskuer mig desværre altid og sagde som hun altid gør at jeg  bare skal ignorere dem og ikke lade mig slå ud. ville ønske at jeg kunne, for pokker alt ville være anderledes hvis det ikke var sån… Frihed…

Jeg gør ikke nogen fortræd.

Er inde i min hule nu og kommer kun ud når haven skal vandes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.