Baby sparker på mormor<3

Behandler Sander ringede i dag, jeg var overrasket.
Har åbenbart glemt at have haft en tid i sidste måned.
Vi fik snakket meget om alt hvad der er sket siden sidst.
Der var så meget og jeg hylede.
Har gemt nogen kedelige oplevelser for jer og har været tæt på at lade mig indlægge fordi at det hele blev for uoverskueligt.

Mistede Mickey, fik Alba som blev taget fra mig igen, problemer med bestyrelsen i natteravnene, som opstod i forbindelsen med tabet af Alba.
Voksen mobning, frost. Samme følelser som jeg fik på Ringgården.
Og min psyke blir brugt imod mig.
Jeg elskede at gå natteravn.
Ligesom jeg gjorde da jeg tog mig af de Hjemløse på Herberget. Mobning og frost fra de ansatte ødelagde alt.
Har virkelig lyst til at uddybe det… Men.
Jeg valgte at gå frivilligt, efter nogen meget ubehagelige oplevelser.

Jeg er her og problemerne er lagt på øverste hylde. Kan ikke nå dem.
Har fået god støtte, men stadig følt mig alene.
Ville ønske at nogen kunne kravle ind i min sjæl, mærke mine følelser og holde fast og aldrig lade mig alene igen.
Ditte og Mario, de to er så søde <3 ..Mor er glad. Jeg har hygget om dem som sædvanligt. Lavede laks i fad med spinat og grøntsager, kartofler, flute, sodavand. Dessert Æblekage med banan, marmelade, makroner og flødeskum og noget sødt til de andre tænder. I dag mærkede jeg for første gang at baby pigen sparkede og det var fantastisk smukt at opleve. Nøjjj ! Hvor jeg glæder mig til at hun kommer ud og hilser på mormor <3 Nu ser jeg Fodboldskamp, Midtjylland - Liverpool. Det fanger mig ikke rigtig i dag. Vil langt hellere se en god film. Det også bare fordi at der ikke kommer nogen mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.