Bettina & Helle aften

Jeg havde en læge samtale på psykiatrisk hospital hos Anna i eftermiddags.        Anna vidste slet ikke at jeg næsten var trappet helt ud af Quetiapin 25 mg som jeg startede med at ta’ 3 stykker af  til natten.                                                                    Nu er jeg nede på kun en’ af dem og en’ Melatonin.                                                      Ingen af de to præpart er vanedannende og rigtig sovemedicin, men jeg tog på i vægt af Quetiapin.                                                                                                            Faktisk skal jeg i aften prøve at slippe sidst nævnte i aften, men venter til i morgen og fortæller  der hvorfor .                                                                                  Tænk at det virkelig kan lade sig gøre at komme helt ud af sovemedicin efter at have indtaget det fast  i ca. 15 år.                                                                                    Snart sover jeg ganske naturligt og det har jeg drømt om i nogle år.                          Mere var der faktisk ikke at snakke om. BOM !     

Her til aften havde jeg veninde hygge sammen med Bettina, det har vi ikke særlig ofte, mest når vi mødes på vejen og det er fjollet når vi er så gode til hinanden.      Vi har siddet i fire timer og snakket, drukket kaffe, sodavand, spist kage og kirsebær.                     

I morgen  formiddag skal jeg til min veninde Lisa i Skovlunde, hun har lovet mig Frikadeller til frokost, jeg elsker Lisa s frikadeller. 

Før jeg og Maya går til ro skal jeg lige nå et par afsnit af  min favorit serie på Netflix “Orange  is the black” .

                                              Godnat,  sov dejligt og drøm smukke drømme

                                                                   Kærligst Helle                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

                                                                                                           

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.