Billig pap vin

1 Quetiapin Accord 25 mg og 2 Imozop gav mig meget hurtigt en behagelig ro og en lang søvn. Prøver at love mig selv at ingen skal få mig derud igen. I skal vide at alle jeres kærlige og omsorgsfulde ord har givet mening og noget tro. Der går nok tid før jeg får bearbejdet den mundfuld. Tid og ro. Nej jeg drak ikke en dråbe af den billige pap vin. Ærgeligt at jeg brugte mine sidste isterninger på det.

Da jeg vågnede op, var det som at ha’ moralske tømmermænd

Min første tanke var ” Hvad har jeg gjort”…..

En lille tur ude at gå med Mickey. Håber snart at han og Liva mærker at jeg er tilbage igen. Sidder i min hule fjernsynet kører, så  føler jeg mig ikke alene om mine tanker.Ville ønske at der fandtes en medicin som kunne kurrere mig, men psyk har sagt at alle midler er afprøvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.