Corona “Fucker” Julen op

Herligt at slutte Fredagen af med en fantastisk håndboldkamp.
Min juleaften er blevet voldsomt ændret.
Jeg havde glædet mig så meget til at rejse til Jylland og fejre juleaften sammen med Ditte Mario og Milo, hos min søn og hans lille familie men Corona har jo ødelagt julen for os alle.
Det forbavser mig ikke men “Fuck hvor er det elendigt.
Min søn skal bare ikke smittes ! <3 . Måske ender jeg med at sidde her hjemme alene men tænker så, at mig og nabo Birgit kunne sidde i hver vores entre med åbne døre ud til opgangen, hver vores stol, et bitte bord og dejlig julemad. Er sikker på at vi ville få det sjovt, det har jeg bare ved tanken. Jeg solgte vemodigt mit store spisebord i dag, men pladsen er trang og her er meget ,meget, meget sjældent mere end end tre personer til middag. Havde bestilt et 4 personers fra Daells bolighus som skulle være kommet i går, men måske Corona også stod i vejen der. Ingen kan forklare mig ?... ....................................................................................................... Herlev min gamle fødeby, bliver du nogensinde som før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.