Dagen vi havde ventet på.

 

Uret ringede klokken otte.                                                                                                    Det regnede så jeg tænkte at  der nok ikke blev til noget loppemarked i dag og kravlede under dynen igen. Men så ringede min ven Peter og sagde at vejret blev bedre.              I løbet af et par timer stod jeg klar til at jokke afsted med den meget tunge trækvogn med alle mine ting på.                                                                                                        Var den første der kom, så blev lidt i tvivl om det nu også blev til noget.                          Vi var fem der satte boder op, jeg havde kaffe og boller med.                                            Sad i solen og hyggede mig, en sad og hæklede, alle havde vi det hyggeligt men der kom ikke mange besøgende. Intet fik jeg solgt.    Vi grinte lidt af det, for det virkede også ganske komisk.                                                                                                     Polle kom, han havde medbragt rugbrødsmadder og en termokop kaffe.                         Ved to tiden begyndte vi at pakke sammen, der gad vi ikke længere.                               Da jeg havde været hjemme og sætte mine ting af vognen fyldte jeg den med noget af mit og Birgits  forskellige affald, havde også taget en hel sæk af mine loppemarkeds ting som jeg smed ud.                                                                                                        Endelig kunne jeg stille vognen fra mig.                                                                              Havde faktisk en vasketid også men der var ikke mere krudt i mig, så Maya og jeg har ligget her under dynen fra ca 16 tiden..                                                                             Det mest ærgerlige ved denne dag  er at min søn og hans lille familie kom til København i går fordi at de skulle til konfirmation og i dag havde de inviteret mig ud og spise sushi,  men jeg måtte takke nej fordi  jeg for længe siden havde lavet aftalen om loppemarkedet.                                                                                                                    Men så må vi ses i Jylland meget snart.                                                                              Maya og jeg har været ude og gå vores ture og er blevet fodret.                                        Jeg håber at du har haft en dejlig dag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.