Danmark( Kasper) – Irland

Blev gasset ud af min seng her til morgen. Tænk at sån’ to små hunde kan være så rådne indeni. Seriøst !!

Landede inde i stuen, næsten med min tandbørste og kaffenkruset i hænderne.Rasmus har sat mig på arbejde, han vil at jeg skal kopiere den del af bloggen som skal gemmes. Deeeeettt går meget langsomt, selv med den opskrift han har mig givet og som jeg har skrevet ned på papir: Ctrl-v Ctrl-c -GEM . Ej han er dygtig og vi skal nok nå det siger Rasmus men han kender mig jo heller ikke så godt “endnu”, til at vide bedre.

Simple site som er ejer af min blog, vil ikke stå til rådighed med noget som helst som omfatter flytning af min hjemmeside.

Min computer har indfanget al min tid i dag men så har jeg også fået skrevet lidt i bogen som er alt for svær at afslutte..

Om lidt…. Kasper Schmeichel, sidder her i min seng og venter på at se ham rulle frem på skærmen.

OOOOOhhhhhh mine to sports favoritter er Niklas Londin & Kasper Schmeichel…….Jamen altså, pludselig føler jeg mig som en ung skoletøs 😉 Nøjjjjjjjj !!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.