De gamle billeder

 

Gamle billeder af min mor og far

Helle er træt, havde en søvnløs nat så da Kl. var 6 i morges stod jeg op, børstede mine tænder og lavede morgenkaffe.                                                                                          Satte mig med min bærbar og funderede over hvad jeg skulle stille op med min bog. Heldigvis kom der en god løsning, forlaget ville alligevel godt tage imod mit ny redigerede manuskript. Jeg fik noget ro i hovedet, lettet og kunne sove et par timer.        Jeg har været hos nabo Søren og gjort lidt rent igen i dag.                                                Maya har været ude på hendes ture og jeg har brugt mange timer på at finde billeder på computeren, skrive tekster under dem og noteret hvor i bogen de skal placeres.          På min computer har jeg kun ganske få foto mapper så at finde et billede er som at finde en nål i en høstak.                                                                                                      I morgen bliver atter en travl dag, min niece Sandra holder studenterfest på lørdag i Holbæk så der er en del jeg skal have styr på. Uha hvor jeg glæder mig til at komme med som gæst og hygge mig. Maya får lov til at blive hjemme i hendes egne omgivelser med ro og nogle godbidder.                                                                                                Klokken er langt over spisetid, så mon ikke at jeg skulle finde på noget nemt aftensmad.                                                                                                                          Kærlige hilsner fra mig <3 <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.