Jeg smiler stadig <3

Så meget grin og glæde vi har haft i dag, min lille C er så vidunderlig. Vores aftensmad var pandekager, som blev spist med marmelade. Jeg har aldrig set så lille en pige fylde sig med så mange pandekager, altså godt nok havde jeg lavet dem små men hun spiste flere end jeg og saftevand med solbær var også et kæmpe hit.                                          Hun er vild med de gule briller, prøver selv at tage dem på, men det er nok også fordi at storebror Milo også bærer briller.                                                                                        Vi har kælet og kysset, krammet og puttet, sunget og lyttet til børnemusik, set Gurli gris, spist is, kiks og rosiner. Herligt.                                                                                        Vi fik Hele fem timers kvalitetstid.                                                                                        Hvor er jeg dog velsignet med alle mine vidunderlige børnebørn <3< <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.