Den 11 December

Synes godt nok at det har været en mega stresset dag, til trods for at dagen ikke krævede det helt store af mig.                                                                                            Tror bare jeg må acceptere at det jo er mig selv som stiller kravene, der er så urealistiske og at jeg falder bare over mine egne ben.

Min Maya og jeg tog det ganske roligt de første timer vi var oppe, men så begyndte tiden altså pludselig at gå hurtig, jamen det gjorde den.                                                    Jeg havde inviteret Susanne og Birgit på Kaffe og dertil hører altså hjemmebag, spørg selv min søster Sanne, ja i kunne også spørge min søster Sussie.                                    Det blev på et hængene hår at jeg lige nåede blive færdig med min roulade og piskefløden.                                                                                                                        Rystede og sveden haglede af mig, min bluse sad på vrangen og det gør den stadig.      Men så havde jeg også gang i vasketøjet nede i kælderen, samtidig det jo klart.               Vi fik trods alt flere hyggelige timer sammen mig og de skønne kvinder og da det så forlod mig kunne jeg lige nå at lægge tøjet samme som der ikke havde været tid til og sætte mig parat til aftenens spændende VM kvinde håndboldkamp.

Skøn kamp Tyskland  28 – 30 til Danmark  Bravo.

Jeg vil lige huske at ta en tsk. Bukkehorns frø for mine ben var temmelig tarvelige i nat og det hjælper så fantastisk mod skinnebens betændelse som lægerne desværre ikke har noget råd for andet end træning.

I morgen eftermiddag tager Min Sofie og jeg toget, en tur til København, vi trænger til en god potion kvalitetstid sammen, men først skal Sofie op til en prøve i skolen.

Nu er jeg den der er løbet ud efter tandbørsten, så sov nu godt alle mine kære trofaste læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.