Den 7 December

Fotograf Paul <3

I dag har bare været vores.                                                                                              Så det har været meget afslappende, kun lige afbrudt af to maskiner koge vask.    Jeg har bagt chokoladekage i air fryeren men er ikke helt tilfreds, den var ikke færdigbagt selv om den fik yderligere 15 min.  men nu får den så 15 min mere. 

Sikken en øv håndboldkamp,  de danske piger tabte deres selvtillid  men så vil jeg glæde mig til på Lørdag når de skal spille mod Polen.

Vedlægger en video og foto fra vores besøg hos min kære lillebror, her kan i se hvor højt Maya elsker at danse rundt i sneen.   

 

                     Nu må i alle have en behagelig nat, sov dejligt <3 <3 <3 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.