Den store kærlighed

Det var skønt at se som de unges kærlighed er blomstret op som ny, opskriften findes virkelig så jeg vil da gerne finde en af mine  X’er……………………                                        Min og Mayas rejse har virkelig været fantastisk, altså lige bortset fra noget af turen til Esbjerg.                                                                                                                                    Polle hentede os hjemme og kørte os hele vejen til Hovedbanegården.                            Der var alt for meget larm, mennesker og lugte til at hun kunne kapere det.                      Det var ikke rart for nogen af os.                                                                                            Tog turen gik okay, men kun fordi at vi havde mulighed for at flytte os fra vores plads, til to andre hvor vi havde to sæder.

Jimmy hentede os på Esbjerg st kl 22.30 hvor vi lige nåede hjem til huset for så at gå ro.                                                                                                                                              Lørdag morgen, formiddagen  og igen om aftenen fejrede vi Phillips 11 års fødselsdag.

                                                                        Sikke en dejlig festlig dag hvor jeg også fik også hilst på “Bedstemor  Anni igen.

Phillip fik to store fodboldsmål af Bedstemor Anni, Jimmy og Line så det meste af dag og aften tilbragte han i haven og spillede fodbold sammen med vennerne.

Min kære svigerdatter Line, Maya og jeg var på en lille skovtur, nøjjj hvor var der smukt og fredfyldt. Jeg valgte at blive hjemme sammen med maya imens familien tog på Sushi restaurant. Line og jeg hentede lækker Sushi nede i byen til mig .                        De var hurtig tilbage og så var der kvalitets tid for min svigerdatter, søn, Phillip, Matti. Maya og mig <3

 

Bare to timer efter at jeg vågnede stod Jimmy og jeg på stationen.                                    Det har været en super dejlig weekend sammen med mine børn, så meget kærlighed og omsorg jeg fik fra dem alle fire, så nu er jeg meget rig.

Maya har også haft en dejlig weekend, ingen tvivl om det. Hun har styrtet rundt i  den store have lige så meget hun ville og fået så meget positiv dejlig varm opmærksomhed. Jeg tror slet ikke at hun ville hjem igen.

Rejsen hjem gik bedre , menneskerne omkring mig var hjertelige, venlige og imødekommende hvilket også påvirkede Maya positivt, hun var så dygtig og er blevet tryg ved hendes/ Mickeys taske 🙂 <3

Hovedbanegården gik jeg hurtigt igennem og på Herlev station hentede Polle os.

Vi har haft en skøn weekend og nu nyder vi Søndagen hjemme under dynen.

Jeg håber også at du har haft en fantastisk Weekend , kærlige hilsner Helle

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.