Der gik endnu en dag

Natten gik ikke så godt havde ondt i begge arme, var sikker på at måtte på skadestuen men i løbet af dagen er det aftaget.                                                                                     Å så træt, ingen energi og har forsømt mit lille dukkehus meget , hvilket gør det svære at komme i gang og få det til at se ud som jeg ønsker.

Mine piger Ditte og Chiara har været her, Ditte hentede mad til Maya og jeg tog mig af Chiara imens Ditte fik ordnet nogle ting.                                                                              Jeg ser desværre ikke noget til min datter Helena og børnene.

Aftenen vil gå med at ligge på sofaen under dynen Sammen med min lille skal, men først en tur under bruseren.

I må alle have en dejlig aften <3

                         Foto af kisten som jeg fik foræret  i Søndags <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.