Det er Luksus mad siger Paul.

Da mig og Maya havde været på tur, cyklede jeg over i Pauls lejlighed.                    Her pakkede jeg en masse af hans medicin, tøj og andet ned i tasker.                    En sportstaske fyldt med medicin. ( som skulle sorteres på hospice)                        Søster og Paul blev ved med at ringe, om noget mere som jeg godt måtte tage med, så det blev til meget.                                                                                                I hele to timer var jeg der, men fik også vasket lidt af og ordnet tøj.                          Ditte hentede mig så sammen kørte vi til Måløv.                                                        Jeg havde  købt en virkelig flot lilla Azalia til Paul.                                                      Søster havde været der i mange timer men var taget hjem da vi kom.                        Ditte og jeg var der ikke længe, for hun havde en aftale, så jeg nåede kun lige at lægge tøj med mere i skabe og underskrive nogle papirer.                                          Pårørende kan købe mad på stedet så det vil jeg gøre ved næste besøg som nok først bliver Fredag.                                                                                                            Min Sofie skal konfirmeres den 5 Maj og jeg har noget at forberede så er nød til at bruge tid på det også.                                                                                                                                                                   Dejlig aften til jer alle mine skønne læsere <3       

         

2 thoughts on “Det er Luksus mad siger Paul.

    • Tak kære Anne, men Paul har ingen appetit nu, men den smukke udsigt bliver nydt hver eneste dag <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.