Det gi’r mening

Mange vil ha’ svært ved at forstå, endnu flere mene at jeg er tosset, men jeg ved at det er godt for mig og gi’r mening. At leve i nuet, at trække mig fra helt fra drama, andres mening om mig. Ikke være en del af sladder og intriger. Ikke udsætte mig selv for manipulation.
Ønsker hjælp til at leve fra hjertet og ikke ud fra hovedet. Ikke opsøge mennesker som leger med mine følelser. Lære at elske livet.Bruge mere kvalitets tid på mig selv. Lade fortid være fortid. Jeg vil lære at heale mig selv.Stadig give omsorg og kærlighed til dem som er åbne for at modtage og give. Ikke søge efter accept men være som jeg nu engang er. Min interesse for det åndelige og spirituelle har altid fascineret mig . Ved godt at jeg er anderledes, men sån’ er jeg.
Rut kom for at hjælpe mig videre, fra alt det som jeg ikke har kunne løsrive mig fra. At påtage mig andres smerte, passe på dem, uden at passe på mig. Jeg har ladet mig ydmyge hele mit liv og aldrig troet på mig selv. Er jeg klar til at blive født på ny ? uden andres ondskab og respekt… …….. Det gir’ mening………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.