Det ikke det du siger..

Kunne ikke forstå hvorfor jeg lå hvileløs hele natten. Klokken var halv fem i morges før jeg opdagede at sovepilleren stadig lå på køkkenbordet.

Mine planer for dagen var at besøge mine forældre på kirkegården og sætte flere forskellige farver af
stedmoderblomster i jorden, min mor elskede dem. Men det er for tidligt siger søster.

For en uge siden fik jeg endelig kontakt med Helena om at besøge dem i denne weekend, hun ville ringe tilbage senere samme dag når hun havde talt med kæresten. Synes at hun lød glad over at jeg ville komme. .
Jeg har intet hørt.. Prøvet at Sende mail, Sms og indtalt på telefon svare…Ignoreret..
Til gengæld har jeg hørt fra Ditte og Jimmy <3 Birgit ringede for at spørge om Mickey og jeg ville med ud at gå, hun fik mig ud af sengen. Kl var 15. Tænkte at det var en god ide at få handlet ind og hentet ekstra medicin, kaffe og mælk det er jo ikke til at vide hvad næste skridt blir' mht Corona virussen. Ingen håndsprit på hylderne i 3 butikker. Apoteket havde kun få tilbage, pris 50 kr stykket. Almindelig sprit købte jeg også. Forestiller mig at butikkerne også snart lukker, men så kan vi jo bestille over nettet. At handle ind i supermarkeder er total bakterie bombe, løs frugt som alle har hænderne i er nok det slemmeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.