Det skulle vær’ så sjovt, men….. …. …..

Min kære Birgit samler jo flasker når vi går tur, altså hun går tre gange og jeg kun en’, “Tænk engang nu har hun samlet 1000 kr sammen. Jeg har ikke villet samle i denne tid, men tar’ nu altså bare gummihandsker på. Det kan jo blive til mange pakker chokolade.

Havde ikke mere brød her hjemme så har lige bagt boller, virkelig lækre. De hedder: Meget hurtige boller og opskriften er naturligvis fra ” Alletiders kogebog, som jeg altid bruger.

Så i dag en reklame for Føtex sofa bingo med vært: Anders Breinholt og tænkte at det måtte jeg prøve.
Den eneste vejledning der kom frem, var at jeg skulle sende 15 numre til Føtex hvilket jeg gjorde. Troede at der kom en spilleplade frem…………..
Mennnn NÆ ! Så det eneste jeg fik ud af det var en temmelig uhyggelig hovedpine !
Nu har jeg fået forklaringen. Tak Gitte <3 Så kan jeg da være med næste søndag. Paul er flyttede til Jylland i Fredags. Vores venskab fik jo et ordentlig knæk, Så da jeg trak mig, synes han ikke at der var nogen grund til at blive her i Herlev mere. Meget forhastet beslutning, tiden læger alle sår. For pokker hvor jeg dog har ondt i det hoved !!!! Jamen dog, nu er der efterhånden en del problematikker omkring covid 19 risikogruppen som jeg er i besiddelse af : Er ældre, psykisk syg,( roderi i mavesækken) og er overvægtig. Mennnn bekymrer mig mere over livet end døden og om mit lange hår som trænger til at blive klippet i spidserne. Panodil nu !!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.