Digt : Blødende hjerte

Du sagde at det var kærlighed                                                                                            for altid var jeg din                                                                                                              du gav mig håb for fremtiden                                                                                              Jeg troede du var min

Svært at tro og finde ro                                                                                                        tankerne vil ej forsvinde                                                                                                      jeg graver dybt i vores tid                                                                                                    men famler kun rundt i blinde

Så forelsket at jeg slet ikke så                                                                                             at du fra mig var ved at gå                                                                                                   mit skrøbelige sind mit slidte hjerte                                                                                     magtede ikke mere smerte

Trygheden havde været så enorm                                                                                       du tog mig virkelig med storm                                                                                             hvad mon af livet jeg lærte                                                                                                 med Sorg i sindet og blødende hjerte

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.