Duften af våd kold skov.

“Jaaaaaaaa familien sover ikke længe. Phillip gjorde et ihærdigt forsøg på at få mig op længe før kl 6.

Men så fik vi også en masse oplevelser igen i dag. Total morgen hygge.

-” Farmor du både prutter og snorker, sagde Phillip, men han var egentlig ligeglad. Farmor må alt.

I aftes da jeg sad her inde i sengen og skrev blog, så’ jeg ikke at han faktisk fulgte med i teksterne…”- Mit liv som Ædru alkoholiker? sagde Phillip nærmest spørgende… Av!!!! Jeg startede med at fortælle at jeg havde villet fortælle ham det når han var blev ældre. Phillip var naturligvis overrasket. Ædru er det modsatte af fuld forklarede jeg.

Senere på dagen sagde han “Ædru alkoholiker”- syndes at det var sjove ord, men Jeg sagde til ham at det ikke var noget han skulle snakke om i skolen, det forstod han naturligvis ikke, måske fordi at han aldrig har set noget forkert ved farmor, men det skulle være vores lille hemmelighed sagde jeg og forklarede ham, at nogen mennesker ikke bryder sig om at høre de ord.

Vi kørte først til mor og far på kirkegården og hængte lyskæder omkring træerne og satte en fin juledekoration som jeg havde købt.

Hareskoven var våd men stadig smuk og duften af kold skov var umættelig.Meeeeennnnn……..Det var koldt og børnene var trætte. Hmmmm.. Også farmor.

Vi spiste frokost i Sushi og Steak, Lyngby. Det smagte virkelig godt, frisk og der var meget mad. Servicen var i top, der var rent og duftede skønt af mynte allevegne synes jeg.

Våde varme” mint duftende” klude til vask af hænder før maden, god stil. Spisepinde for nybegyndere, men jeg sidder stadig med kniv og gaffel.

Helt afgjort mit nye favorit sushi, spisested.

Sådanne dage bringer os tættere sammen. Min søn og svigerdatter forstår at gøre tingene nemmere for mig.

Mine fire dejlige børn <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.