Efterårsdag i parken

En lille hilsen.                                                                                                                      Jeg  har haft en dejlig dag sammen med Maya, Chiara og Ditte.                                        Ditte har været oppe for at se hendes lejlighed  og tage mål til møblerne. Det skal nok blive godt.                                                                                                                            I eftermiddags var det planen at Polle og jeg skulle mødes og  gå en tur ned i parken sammen med Maya, drikke kaffe og nyde solen, men Polle kom ikke alligevel .                Mig og min lille skat nød turen alligevel, med kaffe og roulade. Min første kop siden i Mandags.                                                                                                                            Symptomer uden min kaffe =  Hovedpine, rysten og meget  træt .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.