Elsker dig for tiden.

11. December.

Nej i går fik jeg ikke skrevet, lå egentlig bare og frøs under dynen sammen med min lille skat <3                                                                                                                                I dag inviterede jeg Ditte med til  Ballerup bio for at se præmieren på filmen               “Elsker dig for tiden”. Den var sød, men meget lang. Jeg Vil godt anbefale jer at se den.

                                                              Derefter fik Ditte shoppet lidt, jeg nøjedes med et honning hjerte .                                    Vi hyggede os meget i hinandens selskab, næsten fem timer gik før vi var hjemme igen. Maya og jeg har været på en bitte aften tur, der var meget salt på fortovet  hvilket gjorde ondt på hendes tre små poter, så vi vendte hurtigt om igen.                                          Ditte siger at der er blevet bygget ældre boliger oppe i Lille Birkholm, så det må jeg lige tjekke. Glæder mig så meget så begynder så småt at pakke det ned som ikke bruges nede fra kælderen.                                                                                                               I morgen eftermiddag skal jeg på Herlev Hospital for at få taget blodprøver og Ekg.

Ønsker at i alle må få en dejlig varm aften, med en masse kærlighed <3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.