En af de gode dage

I dag var det en af Polles gode dage, så vi aftalte at mødes nede i bymidten.                  Min datter Helena havde også ringet til mor for at være sammen med mig, så hun gik ned til byen med lille Noah i barnevognen.                                                                        Polle skulle handle ind i Føtex , Helena og jeg var med for hyggens skyld.                        Det var skønt at se Polle smile, han har godt nok krampe i læggen som gør ondt hele dagen og også i ryggen. Men han får lidt massage af mig når jeg kommer i morgen.         Mor gav Kakao med flødeskum og fik selv en latte.

Jeg har været inde og booke en tid til Maya på Frederiksberg Spa og pleje til hunde, det er luksus til min lille skat.                                                                                                    Helle er træt nu, har været stresset meget af dagen.                                                           Vil derfor ønske alle en dejlig aften og må jeres gud være med jer <3    Kærligst Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.