En dejlig Søndag aften

 

 

Min dag er gået i selskab med min datter Ditte, Maya og lille Chiara.                                Chiara skulle havde været hos sin far til i morgen, men Ditte kaldte hende hjem i dag fordi hun savnede hende, hvilket var okay for far.                                                              Chiara blev afleveret her  og  spiste mormors Mørbradgryde med kartoffelmos sammen med os.                                                                                                                                Mad smager mig jo ikke mere, men så har jeg bagt rosinboller, Chiara var glad for at få en i munden og nogle med hjem.                                                                                        Maya og jeg har lige fulgt dem ned til parkerings pladsen .

I morgen skal vi alle på stranden, men først skal jeg til min behandler på Psykiatrisk.

I morgen er det også Pauls 60 års fødselsdag så jeg vil gerne op og lægge en blomst hos ham <3

Ønsker alle mine dejlige trofaste læsere en dejlig Søndag aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.