Mine solstråler

Flottede os i går mig og Maya,  vi tog en taxa op til Helena for gad ikke gå i regnvejr og så havde jeg travlt med at komme ud af døren, ville bare væk. Bare smadder uheldigt at jeg glemte fortælle at Maya var med, for ham som kom og hentede mig,  sagde at hunde ikke måtte medbringes grundet allergi, han lod mig dog køre med alligevel, men det føltes ikke spor rart.

Helena hyggede om mig, hun havde bagt banan brød lige som jeg elsker det.                  Da Sofie kom fra skole udfyldte hun og jeg en job ansøgnings blanket til Mac.

Helena og jeg hentede William og Annabell i skole,  vi handlede ind og  fik en masse kvalitets tid sammen. Maya har det dejligt når vi er der, men det kan også blive lidt for stressende for hende.                                                                                                    Ditte Lee, Helena og  jeg  kørte sammen til Ballerup og spiste aften Sushi. Skal da lige love for at vi fik nogle dejlige, sjove og hyggelige timer sammen.                                                                                                      Velfortjent.

Tjeneren vidste ikke hvilket ben han skulle stå på, da det gik op for ham at Ditte var hende fra x on the beach som han havde fulgt på tv, nøjjj hvor vi morede os, det var næsten synd for ham,  men mor fik gratis kaffe og god underholdning.

I dag havde jeg et lille fransk visit af Helena, hun havde været til noget undersøgelse på hospitalet og kom bare hurtigt forbi.                                                                                    Ditte og lille C kom og hentede mig så vi sammen kunne køre en tur ud til Ballerup centret og kikke butikker.

Må lige tilføje at vi altid spritter vognen af der hvor vi ved at lille C synes det er hyggeligt at sætte gummerne i. 🙂

En kær veninde, Anni  fra mine yngre år skrev til mig om et råd mod skinnebens betændelse, at jeg skulle spise Bukkehorns frø som er  godt natur produkt mod inflammation i kroppen. Det er jeg begyndt på  i dag og også Ingefær, både frisk og som kapsel.                                                                                                                                Godnat fra Mig og Maya som ønsker jer en fortsat dejlig Fredag <3 <3 <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.