En kærlig hånd

Græsset er slået og jeg er startet på at male mit plankeværk.      Hmm nok nærmere oliebehandling.  Synes bestemt ikke at det er pænt at male på træet. Min have trængte til en kærlig hånd  og det har jeg ikke kunnet give den.

Føler mig så meget iagttaget af de to krager på 1 sal at jeg ikke gider sidde ved eller i min have for langt tid af gangen og blive overbegloet. Prøver at ignorere dem. De keder sig men Helle Vil ikke underholde dem.

Jeg har været lidt slatten i dag. Min lille Annabel sov først omkring kl 1.00 i nat og så måtte jeg lige se lidt fjernsyn for at viske tavlen ren. Allerede kl 07.00 var hun klar igen, meeeen der fik mormor alligevel det lille pus på andre tanker.

Hmmmmmmmm…. Jeg kan ikke lige huske hvad vi fik til morgenmad, tror at det var havregrød med kanelsukker og smør.

Så meget kærlighed jeg har fået. De små søde barnehænder har strøget mine kinder og fortalt mig at hun elsker mig.

Min Helena hentede Annabell tidligt, så jeg kunne hoppe under dynen igen. Sån en lille dejlig pige skal man lede længe efter, så jeg er heldig at ha’ hende så tæt på mig <3  Annabell er bare 3 år <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.