Nabo strid.

 

 

En lille hurtig beretning, for jeg skal sidde klar til håndboldkampen i aften.                        Her til aften havde jeg lidt af en svingtur, for min nabo ville have lavet plankeværk og mente så at mine to hegn skulle fjernes. Det var okay for jeg ønskede mig et rigtigt plankeværk imellem os, men måden det blev gjort på var ikke okay. Hun havde ikke personligt selv sagt at hun ville lave det og pludselig skulle det bare gøres hurtigt og hun mente at det så måtte stå op af min hus mur.                                                              Det kunne jeg slet ikke overskue, så jeg fløj op i det røde felt.                                          Heldigvis kom der ikke nogen nabo krig ud af det, vi fik snakket men jeg mener stadig at det var forkert af hende.                                                                                                       En dag hvor Maya og jeg endelig har fået mulighed for at gå vores vante ture.                 Nu vil jeg spise min kotelet med brasede kartofler og løg.                                                 Indimellem skal jeg lige kikke på min bog for at sikre mig at den virkelig er blevet til.       I morgen er det jo tid til endnu et Fotometup, så jeg skal også have styr på det.               Det er bare svært at finde tøjet nu når jeg ikke er tilfreds med hvad spejlet siger.             Rigtig dejlig dag til alle jer mine trofaste skønne læsere.

Ps. jeg har helt glemt at nævne navnet på fotografen som har fotograferet forside billedet på min bog, han hedder Peter Back og ham har jeg haft æren at stå model for i mange år <3 .

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.