Min smukke efterårsdag

Facebook var jo nede i går, så her får Mandagens bloggen.

 

Var på læge besøg hos Dr Anders i formiddags.                                                            Det var positivt alt virker som det skal, dikkeværket, lever, nyre, ingen tegn på sukkersyge, fint blodtryk, kolesterol , blodsukker mm.

I følge Anders mangler jeg at tabe 6 kg for at komme under kniven for at  få fjernet løst hud og et  løft af mine hængepatter.                                                                        Hmmm det kan jeg vel nok finde ud af ???….                                        En  dejlig rolig dag for Maya og jeg. …. kom med romkugler til kaffen ? Jaaa men nu ved hun at jeg fremover skal gøre ekstra ud af min hverdag med hensyn til “Det søde” , men vi hyggede os virkelig.                                                                        Min vægt siger stadig at jeg har tabt de 10 kg siden at jeg adopterede Maya.      Jeg har aftalt med Skriveforlaget at jeg kommer til Allerød og taler med en redaktør ved navn Louise.                                                                                                Her til aften fik jeg lavet lidt i haven, gravede en rose ned som jeg fik af…. rosen havde stået i hendes have fra tidligere beboer som var en ældre dame. Den er så smuk om sommeren og nu bor den her hos mig.

Meget af min dag har jeg også brugt på at søge efter Frivillige natteravne, både på min egen Facebook  side og skriver også sammen  med  Ballerup Borgmester og Ballerup bladet.                                                                                                                                        Vi har brug for mange flere Natteravne og de unge har et stort behov for at vi er synlige på gaderne i aften og natte timer.                                                                                                  Nu vil jeg se frem til Mandagens afsnit af Robinson ekspeditionen.

Kærlige hilsner Helle og Maya 

 

                                                               

 

                                                 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.