En smuk kærlighedserklæring <3

I dag er det Sofies 12 års fødselsdag.
Jeg har ligget i sengen lige til sen eftermiddag. Mickey fik mig op for han ville ud og gå sammen med Birgit og Molly. Det sjovt han allerede kender tidspunktet. Jeg havde ikke lyst men da vi var kommet ud, hyggede vi os.
Balladen i opgangen er slet ikke slut og jeg føler mig meget nervøs hvergang han opholder sig på trapperne. Samtlige naboer har klaget over ham til boligselskabet og jeg ved jo at det er mig som han henvender sig til når klagen er modtaget. Han lød ekstra aggressiv i dag. For pokker hvor jeg ryster. Men midt i alt det trist, sendte min søn en meget smuk video, hvor han og børnene fortalte hvor meget de glæder sig til at se mig i næste måned og Jimmy sang for mig, sikken en smuk kærlighedserklæring. Det løftede mig op, for hvor er jeg dog velsignet at ha’ dem i mit liv <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.