En smuk og solrig eftermiddag

Ingen stjerner på himlen igår aftes. Jeg ved at når nogen dør, flyver sjælen fra kroppen men den skal kunne flyve ud i naturen. Det kunne Liva ikke igår. Hun lå på et bord pakket ind i hendes tæppe sammen med hendes lille tøjdyr og dørene der var lukket.
Jeg tænker meget på hende.

Var hos Psykiateren Verner i eftermiddags. Der er ikke noget han kan gøre for mig. Fortalte ham om at jeg nødig forlader min seng, aflyser aftaler, ikke er tryg ved at ta’ nogen steder med det offentlige og flere gange hver eneste aften ” Gisper. Det føles som om at jeg glemmer at trække vejret.
“Det går over siger Verner. Der er ingen grund til at sætte mig på ny medicin, da jeg har prøvet det meste uden god effekt.
Er begyndt at gå ture sammen med Mickey i Elverparken. Hverken han eller jeg kan li’ at være der, jeg må bærer ham et godt stykke der ind. Det var en smuk solrig eftermiddag.
Håber at der kommer en god film.

2 thoughts on “En smuk og solrig eftermiddag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.