En sød pige

Natten var urolig, ved ikke helt hvorfor.

Min Lisa har været hos mig i dag, vi sad i haven og nød sol, kaffe, rundstykker med Nutella, støv og sten fra naboen som fik lagt nye fliser. Nice.
Vi burde gå med masker her på Tornerosevej. Ude foran min have bygger de jo højhuse, vores lejlighederne bliver renoveret i bad og køkken. Der har nok været 10 forskellige håndværkere i min lejlighed, som bare har kunnet gå ud og ind af min dør også når vi ikke var hjemme. Jeg har været super sød ved de unge mænd, serveret kaffe og vandflasker. Tror at nogen har haft hovedpine, eller også er mit store glas panodiler fløjet fra hylden. Det vælger jeg at tro. Jeg er jo en sød pige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.