En ubeskrivelig stor gave <3

Der er ikke mange skældsord som jeg har glemt at kalde Polle igennem årene, de fleste har jeg ment.                                                                                                                  Uha ! Vi har haft det svære dage men vi har også haft  mange gode oplevelser i de 35 år vi har været bedste venner.                                                                                              Nu er Polle bare holdt op med at samle mig op rundt omkring, så det er nok blevet lidt nemmere for ham med tiden, lige bortset fra at han mistede venstre ben for to år siden.                                                                                                                                        I går aftes skrev jeg ikke nogen blog for havde det ubeskriveligt surrealistisk med hensyn til gaven fra Polle.                                                                                                        Ved slet ikke hvordan jeg skal skrive det……

Men Forlaget Mellemgaard ville gerne ha’ 12.000 for at udgive min bog, dog accepterede de mit bud på 9.000  som jeg kunne afdrage .

Polle har GIVET mig 13.000  kr, med begrundelsen at han ved hvor stor betydning det har at jeg får udgivet min livshistorie og de 4000 er til hvad jeg end ønsker mig.        Ved ikke hvordan jeg skal håndtere det. Tak er kun et fattigt ord.

Kontrakten er underskrevet og pengene sat ind på Mellemgaards konto

Helle Marianne Dyrholm_En som bare er der_Biografi (2)

 

Ønsker jer alle behagelig nat med en masse smukke drømme <3 <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.