Enormt meget at glædes over <3


Skøn dag <3 Skøn aften <3 Vellykket mad og besøg af mine dejlige kære Ditte, lille C og Mario. Menu : Mør Kalve culotte, hasselbach kartofler, ovnstegte blomkåls buketter, oliven med salat ost, brun sovs og sodavand. Dessert : Pandekager med vanilje is, flødeskum, banan, hindbær marmelade og sukker. Det er altid dejligt at være sammen med de unge. Til aften fik jeg for første gang puttet lille C inde i min seng lige indtil hun dejsede omkuld. Så dejlig en lille pige, fem måneder gammel, hun griner, pludrer så meget at også jeg blir helt glad i låget af at være hende så nær. Inden jeg når se mig om, løber hun rundt i små sandaler, fin kjole og kalder : "Mormor mormor mormor !!!! Med det sødeste smil, store lyseblå øjne og langt lyst hår med fletning. Tror jeg. Såååå skal vi lege. Vores aften var smadder hyggelig <3 <3 <3 . Maya og jeg gik vores aftentur da vi fulgte de unge ned til bilen. Ups ! Klokken er blevet mange og jeg har helt glemt at fortælle at Ditte og Mario har fået lejlighed i Brønshøj med indflytning på Tirsdag. Så vildt !!! , altså på den fede måde 🙂 <3 <3 <3 Mor er ovenud lykkelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.