Er der noget vi kan li’ så det softice i Tivo’li

 

Efter morgen kaffen og et stykke rugbrød med banan, kørte dagen bare med 100 km i timen. Luftede Maya og gik i fitness centret, 3 km op og ned ad bakke. Cyklede videre ned til big for at være sammen med Ditte, C, Helena og Annabell, her jokkede vi rundt et par timer, dejligt at være sammen med mine skønne tøser <3  Cyklede hjem, tog bad og var klar til at Ditte hentede mig en halv time efter,  hun ville gerne i Tivoli og mor ville gerne med. Jeg havde nu ønsket at Helena var taget med os <3  Såååå stresset jeg var. Tror faktisk at vi var i Tivoli tre timer eller mere, nøjjj hvor mine ben gjorde ondt til sidst. Men vi havde en skøn tur, C fik brugt alle sine sanser så hun faldt hurtigt i søvn på vejen hjem i bilen. Birgit har været inde imens vi var væk for at åbne have døren en halv times tid, så Maya havde mulighed for at gå derud og tis.                                          Jeg er hjemme og sidder i min sofa nu, Maya og jeg har været en tur ude at gå, haven er også vandet så tror godt at jeg må være træt nu.                                                           At være sammen med børnene så meget jeg kan er vigtigt, synes at kroppen ældes meget hurtigt , så når de ønsker at være sammen med mig, er jeg på så vidt muligt.        Mine ben gør ondt så nu hopper Maya og jeg ind under dynen, en lille kop kaffe ville også gøre godt <3                                                                                                              Til alle jer mine kære trofaste læsere af hjertet tak for at i følger min hverdag, det styrker mig at jeg ved i er her <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.