Flyver igennem tid og sted

I dag var jeg ikke god til at komme op, så fik travlt med at gøre mig klar til  turen sammen med Maya.                                                                                                    cyklede ned til byen for at handle før mine kære Birgit og Susanne skulle komme til kaffe og kage. Det var ganske hyggeligt og godt at sidde ned :).                          Men16.30 var det  tid til tøj vask, nåede dog ikke at tørre alt, så skal ned i morgen kl 07 og gøre det færdigt.                                                                                                         Maya og jeg har været ude på en hyggelig aftentur, men ingen af os har det fint med mørket.                                                                                                                                Den næste tid får jeg meget at se til, i morgen besøger jeg mine kære på kirkegården og  ved 16 tiden bliver jeg hentet her hjemme af min nevø Tobias og Niece Sandra, vi skal på hospitalet og besøge Christian som er blevet indlagt.                                            Derfra skal jeg hjem til  Helena og hente Chiara som jeg har lovet at passe til på Fredag eftermiddag.

Fredag kommer Jimmy og drengene hjem  til mor så vi sammen kan køre til Helena og Nikolaj for at spise aftensmad. Herligt.                                                                                Kl 20 skal jeg til Ballerup og gå natteravn, det er J dag og det er vigtigt at komme ud og passe på de unge. Jimmy kører mig dertil.

Lørdag fejrer vi Annabells  8 års fødselsdag og så skal jeg pakke.

Søndag rejser Maya og Jeg sammen med Jimmy og drengene til Jylland, min svigerdatter er desværre blevet syg så familien har brug for min hjælp og det skal de hjertens gerne få.                                                                                                            Ved ikke hvor langt tid at jeg bliver derovre, men måske en uge eller mere.

Jo den næste tid jeg går i møde er der mere fart på end ellers, men der er også sket rigtig meget omkring mig som samtidig gør ondt helt indeni.

Lige nu sidder vi her foran fjernsynet og slapper rigtig godt af, men jeg går snart i køkkenet og bager drømmekage, lillebror elsker det.

Kære trofaste læsere, af hjertet tak for at i  følger mig

Kærligst Helle

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.