Født under en uheldig stjerne

Men det ved alle de som kender mig og min historie.                                                        Jeg   var indstillet på at ta til træning trods vejret  og aftalt det med  min veninde Maiken, havde pakket mine ting og fundet min fine nye gule regnfrakke  frem . Med et blev jeg dårlig , kvalme og tror at have feber nu også, men det ikke så mærkeligt at det kommer til mig nu når jeg har været sammen med syge børn så længe.                          Der skal ske så meget de næste dage , Ditte har fødselsdag på Torsdag, Fredag skal jeg gå natteravn på Bakkens åbningsdag, så det er virkelig dårligt timet ..                        Der er kun en’ ting at gøre ved det,  blive her i min lille hule og vente på at stormen har lagt sig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.